23/04/2013

Lad sommeren komme

Hej!

Lige pludselig har jeg meget mindre tid, end jeg troede - desværre. Jeg havde glemt alt om præst, så mine planer om at tage billeder af min søsters venindes kaniner må udskydes. Jeg havde også i tankerne, at jeg skulle til Lyngby i morgen, men der har jeg jo en fast aftale med Asse og Marie, så den ret så vigtige shoppetur bliver måske flyttet til torsdag. Der er en konfirmation jeg skal til på fredag, så jeg er ikke sikker på, at jeg kan nå at blogge vildt meget i denne uge.

Til gengæld kan jeg glæde mig over vejret, der lige så stille bliver bedre og bedre for hver dag, der går. Jeg vil jo helst have, at der er varmt som en sommerdag til min konfirmation, der jo venter lige om hjørnet. Kun et par uger tilbage, snart! Det er meget mærkeligt at tænke på, da man jo har kendt datoen i et halvt års tid efterhånden. Desuden kan de fleste jo nikke genkendende til, at vejret virkelig kan mærkes på ens humør. Jeg har i hvert fald altid mere overskud og glæde, når solen skinner.


Noget andet, jeg glæder mig til, er når jordbærene bliver rigtig lækre og sommersøde. Jordbær er bare bedst om sommeren. Måske er det stemningen, men jeg tror nu også, at solmodningen har noget med det at gøre. Men forestil dig lige, at sidde en varm sommeraften med en skål jordbær. Jeg glæder mig i hvert fald.

Hav en god uge, til vi skrives igen!

xoxo Mille.

2 kommentarer:

  1. Mmmmmm jordbær, noget af det bedste ved sommeren! :D

    miaekholm.blogspot.dk<3

    SvarSlet