06/04/2013

Øjnenes dyb

Hej!

Så er det endelig weekend. Ikke fordi skolen har været urimelig hård, men stadig. Der er nu noget specielt over weekenden. Denne weekend blive nok ikke helt afslappet, som man ellers kunne ønske. Der er kamp om et par timer. Egentlig var der også i morgen, men det er blevet aflyst. Det er måske ikke så godt, for så skal jeg ud at løbe i stedet for - og så er det alligevel en del sjovere at spille kamp! Har også stadig en fsa aflevering hængende over hovedet, og der skal også laves bordplan til min konfirmation. Vi har gjort sådan, at alle pigerne skal sidde ved ét bord, så det bliver virkelig hyggeligt.Ellers har jeg fået et mindre photographer's block. Jeg har virkelig lyst til at tage billeder, men jeg ved ikke af hvad. For jeg har ikke vildt meget tid herhjemme, og de få idéer jeg har kræver noget, som jeg ikke har. Heldigvis fik jeg lov til at tage billeder af min søster øje, inden hun skulle til træning. Mit lysstærke 50mm sammensat med min mellemring er nu et godt par.
Desværre fik vi ikke et perfekt billede ud af det, da jeg kun havde tid til at tage omkring fem billeder. Jeg prøvede derefter at tage billeder af mit eget øje, men det gik virkelig ikke, haha!


Men hvis der er nogle, der kan hjælpe mig ud af min photographer's og blogger's block, må I meget gerne sige til! Alle idéer vil bliver værdsat.

Fortsat god weekend.

xoxo Mille.

2 kommentarer: