14/03/2013

Halskæder

Hej! 

Dette indlæg blev lavet og skrevet i mandags. Hold da op, hvor tog det lang tid! Havde slet ikke regnet med, at jeg ville bruge meget tid på det. Men jeg er da nogenlunde tilfreds. Det eneste jeg ikke er tilfreds med, er vores hvide bærbare. Det er dér jeg redigerer billeder. Dens farver er åbenbart meget anderledes end på alle andre! Jeg redigerede billederne på den hvide, men blogger nu fra Maggie (Maggie er familiens MacBook Air), og jeg kan se, at de fleste af mine billeder er næsten helt gule?! Det er i hvert fald ikke med vilje!

Men nu til mine halskæder.


Dette er ulvehalskæden jeg snakkede om i mandags. Jeg elsker den, da den er lang, rå og opsigtsvækkende, uden at være prangende. Den dejlige ulv blev købt i Esbjerg i en butik, der var ved at lukke. De havde ikke meget tilbage, men denne var der, og så vidt jeg husker fik jeg den for kun 40kr. Det er et par år siden, og det kan godt ses på den, at den er blevet flittigt brugt!


Halskæden her er også en af mine favoritter. Jeg har et eller andet for lange kæder med stort vedhæng, og denne passer altså også ind i den kategori! Jeg fik den til min 14-års fødselsdag, så den er altså lidt over et år gammel.


Kæden her er også en fødselsdagsgave - samme år. Er vildt glad for den, selvom jeg ikke bruger den så ofte. Den var i lang tid mit eneste guldfarvede smykke, da jeg ellers holder mig til sølv. Jeg elsker dens enkelthed og design. Kvaliteten er super god.


Denne lille halskæde er ikke normalt min smag. Den er kort og lille. Men den lille ulv tiltalte mig alligevel. Denne blev købt i USA for snart tre år siden.


Denne er ny, og I har jo nok set den før. Jeg fik den i fødselsdagsgave i år. Den er vildt fed, synes jeg, og kan bruges til meget. Jeg er allerede super glad for den, og den skal nok blive brugt en del!

Hvad synes I om dette indlæg? Skal jeg lave et lignende, eller er det bare kedeligt?

xoxo Mille.

2 kommentarer:

  1. Ej jeg synes at det er nogle super gode billeder :)

    silleagerskov.blogspot.com

    SvarSlet