06/03/2013

Duften af forår

Hej!

Vi fik en halv time tidligere fri, så var allerede hjemme kl. 14. I engelsk havde vi 'terminsprøve'. Ikke sådan rigtigt, men vi fik et emne og lidt over en time til at skrive et læserbrev om det emne. Jeg aner ikke, hvordan det er gået, men helt dårligt tror jeg ikke det er. Det må man jo håbe.
Jeg skyndte mig hjem og udenfor for at få et par billeder. Ikke noget specielt, men bare fordi vejret var til det. Åbne sko og ingen jakke = forår, haha. Men fra nu af går det jo kun nedad, siger DMI :-( Billederne blev ikke særlig gode. Brugte heller ikke lang tid derude, da det blev for pinligt når folk kom gående forbi og gloede, haha. Desværre har vi ikke blomster i haven endnu. Min kat kunne ikke ty sig for at hoppe ind foran kameraet hele tiden. Selvom døren til mit værelse var åben var det nu solen, der lokkede mest. Katteejere må kende duften af solvarm pels. Det er en duft, der kun kan forbindes med sommer. Man kan også se på antallet af løse hår, at missen er igang med at smide vinterpelsen. Alle disse forårstegn. Man bliver jo helt glad!Efter dette indlæg vil jeg ud og nyde vejret med en lille løbetur. I aften er der noget komsammen i hallen, hvor damerne spiller kamp. I morgen tror jeg egentlig ikke jeg skal noget. Måske i kirke til noget 'ungdomsgudstjeneste' - så ville jeg i hvert fald være færdig med mine gudstjenester. Fredag skal hele familien til Bryan Adams koncert i Jylland. Det bliver sikkert super fedt! Weekenden kender jeg ikke helt endnu, så den må vi tage som den kommer.

Derudover har vi rundet de 60 faste læsere! Det er helt vildt, hvor hurtigt det går nu! Jeg er simpelthen så glad, det skal I vide. Overraskelsen nærmer sig hastigt, vi mangler kun ét punkt - så er vi klar. Tusind tak for jeres opbakning, det gør det så meget federe at bruge sin tid på bloggen her.
Hvis I har nogle idéer til indlæg/billeder/videoer så sig endelig til!

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Fin blog, men jeg kan dog ikke så godt lide headeren :-)

  http://skabskaos.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Fine billeder. Glæder mig også til når det bliver sommer. :-)

  http://eventyrtid.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Ja, det bliver så fantastisk!

   Slet
 3. Elsker især det sidste billede af katten. Utrolig flot fanget! :o

  http://fashionfactory.bloggersdelight.dk

  SvarSlet