14/02/2013

Træt

Hej!

Vi har vel alle de dage, hvor man bare er træt? I dag er en af slagsen. Ikke smart, når de næste timer skal gå med at lave aflevering. Men det må jeg vel bare komme over.Egentlig skulle jeg have løbet en morgentur, men det blev ikke til noget.
Min far og jeg er næsten lige kommet hjem fra fotohandleren. Vi skulle se på det gamle objektiv, min far havde engang. Desværre sagde manden dernede, at det nok ikke kunne reddes. Vi spurgte også om praktikpladser. Jeg mener, at jeg har fortalt om alle de mange fotografer jeg har skrevet til, men det lader til, at man skal kende nogen personligt i branchen for at have en chance. Men i hvert fald spurgte vi dernede, og han sagde, at det ikke burde være noget problem! Så¨ja, måske har jeg fundet en praktikplads! Det ville være ret fedt nede i en fotohandler. De virker også meget søde dernede, så ja.. måske får jeg nogle sjove muligheder?

I hvert fald burde jeg smutte nu. Jeg håber ikke dette indlæg var for negativt! I så fald må I meget undskylde. Hav en god torsdag!

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Lyder virkelig fedt med praktikpladsen!
  Er det så i niende, det er aktuelt? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega!
   Nej, i 8 allerede.. Vi er mærkelige! Både konfirmation og praktik i 8. xD

   Slet
 2. Det ville være SÅ fedt, hvis der var mulighed for at få praktikplads sådan set sted! :-) Krydser fingre!

  Jeg har en konkurrence på min blog i samarbejde med Footway.dk, om et gavekort på 500 kr. Kig forbi, hvis du har lyst. http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ville det! Tusind tak!

   Slet
 3. Hvor ville det være godt med sådan en praktikplads hvis du kan lide at arbejde med sådan noget, jeg håber for dig at det bliver til noget! :-)

  http://sarahsofieblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ville det nemlig! Tusind tak!

   Slet