15/02/2013

Ripped

Hej!

Hvordan blev jeres valentinsdag fejret? For mit vedkommende stod den på Fisketorvet med familien og senere på aftenen biograf. Vi så Life of Pi, en fantastisk fim, der godt kan anbefales, hvis I ikke har set den endnu! Inden vi fik aftensmad derude, fik vi omkring tre kvarter til at kigge butikker. Bulle og jeg smuttede forbi Pieces og Creme Fraiche (ja, vi nåede kun to..). I Creme Fraiche gik jeg rundt med store øjne, for hold da op, de har altså noget lækkert tøj! Men desværre blev der ikke smidt noget over disken. Til gengæld gjorde der det i Pieces!

Jeg finder sjældent noget i Pieces, men disse jeans kaldte altså på mig. Sat ned fra 350 til 150 kr er jo bare et kæmpe plus!Jeg er ked af, at billederne blev så lyse, at der gik detaljer tabt. På kameraet så de fine ud. Min søster tog desuden billederne :-D

Hvad synes I? Jeg elsker dem allerede! Det er mine første lyse jeans, efter de hvide røg ud, haha.

Senere i aften får vi gæster. Ind til da må jeg arbejde videre på boganmeldelsen. Arbejdede i seks timer næsten uden stop i går! Og er kun omkring halvvejs efter fem sider.. det er ikke normalt, er det vel? Men jaja. Det skal nok gå det hele.

Lige et sidste spørgsmål, som jeg håber I vil svare på! Hvad synes I om, at jeg lægger flere billeder ud af mig selv? Det er ret grænseoverskridende at tage selfie-pictures (haha), men ja. Min hud er desuden rigtig fin for tiden, og det kan virkelig mærkes på min selvtillid! Jeg håber det bliver ved på denne måde.

Fortsat god fredag!

xoxo Mille.

8 kommentarer:

 1. Hvis vi ser bort fra, at du er så irriterende pæn på billeder, så synes jeg, det er en god ting! Det gør ligesom bloggen lidt mere personlig :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er fuld af gode jokes i dag.
   Men ja, det synes jeg nemlig også! Og det skulle også være en måde at få selvtillid på..

   Slet
  2. Jeg ved godt, at jeg er sjov. Det behøves du slet ikke fortælle mig.

   Men det var faktisk ikke et forsøg på at være sjov. Så luk da lige :-P

   Slet
 2. God blog. Gode billeder og godt skrevet :)

  SvarSlet
 3. Flotte jeans! Jeg syntes bestemt kun at det gør bloggen mere personlig at du ligge flere billeder ud af dig selv, så det syntes jeg at du skal blive ved med, hvis det er noget du føler for! :-)

  http://sarahsofieblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Tak, det vil jeg gøre, så! Danke :-D

   Slet