28/01/2013

Rod

Hej!

Hold da op, nogle dage! Jeg er fuldstændig udkørt, men jeg ved, at der bare ligger lektier og afleveringer i bunker. 
Lørdagsturen blev faktisk til en 6,5 km, så altså forholdsvis langt. Ved sekstiden tog vi hen til min fætter og kusine. Det var super hyggeligt. Vi fik alle snakket, grinet og hygget. Dog tog vi derfra ret sent, nemlig halv et. Det blev et problem, når vi i går skulle være i Værløse kl. otte! Så op lidt i syv og derefter afsted. Vi var seks spillere, hvoraf alle vores tre point guards (dem, der dribler bolden op ad banen efter scoring eller ude) var væk. Derfor blev jobbet om at drible op overladt til mig. Jeg har aldrig prøvet det før. Jeg fik meget spilletid, men jeg synes ikke det gik så godt. 
Efter den kamp var det videre til Gentofte, tror jeg, hvor vi kunne få frokost og kort tid efter spille endnu en kamp. Der kom dog endnu en spiller (desværre heller ikke en point guard) så vi var syv. Den sidste kamp var en U18 kamp, så mod nogle ret gode piger, der har spillet i alt for lang tid, haha. 

Men ja. Nu sidder jeg her, efter en fin skoledag. Vi havde styrketræning i idræt, så jeg gider ikke ud at løbe. Det har jeg så heller ikke tid til, pga. af alle de lektier! Skal rette mit essay og finde overskrift, lige skrive det sidste matematik ind (nej, det har jeg ikke gjordt endnu :-(..), lave et foredrag alene om Sri Lanka, lave tysk, rette min engelskstil og blah blah blah. 


Jeg kunne lægge mig til at dø, haha.

Undskyld for et kedeligt og rodet indlæg, men jeg ville virkelig bare ud med alting. I bliver nødt til at bære over med mig.

xoxo Mille.

5 kommentarer:

 1. Synes godt nok, de virker lidt hårde ved jer!
  Kan se, vi næsten lige har lavet den samme matematikaflevering. Så hvis du er i tvivl om noget, så må du jo bare lige spørge :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ikke så søde :-(
   Nice!:-D har dog afleveret den nu, så håber det gik godt!

   Slet
 2. Prøver du ikke bare vildt meget at kopier cecilie stenfeldts blog?:o ÅMG

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, jeg laver ikke andet end at copy-paste Cilles indlæg <3

   Slet
  2. Hvordan kan du overhoved sammenligne vores blogge? De er jo helt forskellige. Jeg synes ihvertfald ikke at Mille kopierer, så det er ikke noget andre behøver blande sig i :)

   Slet