28/10/2012

Glad

Hej!

Hvad gør dig glad?


En tabt kamp, en forstuvet finger og alligevel et kæmpe smil på læben. I dag er seks en halv time brugt på den fantastiske sport, basketball.


Først spillede vi selv kamp. En fin kamp. Vi tabte stort, men vi kæmpede. Det er noget af det bedste ved Ivana, vores træner. Én ting er, at hun er super dygtig og ekstremt teknisk. En anden ting er, at hun da er ligeglad med resultatet. Hun vil se os kæmpe og hvis vi gør det, men taber, er det bare fint.
I dag kunne hun se, at jeg var nervøs, så hun sagde: "Camilla, relax, you have to have fun. Just fight! Everything will be alright."
Og det hjalp virkelig.
Jeg fik dækket noget godt forsvar nogle gange, mindre godt andre gange. Men alt i alt spillede vi godt. Så er man bare glad.


Billedet her blev taget da vi spillede med 99'erne. Men vi spillede mod de samme i dag, haha.

Derefter gik mig og en fra holdet hen til skolen, hvor vi skulle dømme kampe. Det var både hendes og min første gang som dommer. Trænerne var super søde! Den ene var en fra holdet, den anden var en mand, der var skidehamrende sød. Han sagde, at vi dømte fint, og at vi nok skulle blive super gode en dag! Vi skulle bare tro på os selv. Kampene derovre tog næsten fire timer, men vi hyggede os!


Og nu er jeg så hjemme, blogger for første gang fra Maggie (mac'en), hører høj Linkin Park, har ingen lektier for og er generelt bare skideglad. Jeg skal nok overleve de næste 48 dage. Jeg glæder mig.

Jeg er bare glad <3.

xoxo Mille.

2 kommentarer:

  1. Det er et herre nice billede af basketball kampen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Det synes jeg også! Min far havde vist fat i noget den dag, haha.

      Slet