22/10/2012

Efteråret

Heeeej!

Ååh, hvor har jeg savnet at blogge! Endelig har jeg tid!
Jeg må sige at jeg virkelig virkelig elsker jer søde læsere! I kommer stadig forbi, og guess what? Vi har rundet de 6000 sidevisninger! TAK!

Havde tænkt mig at blogge da jeg kom hjem (halv 4.. lorte skema), men min lillesøster sad og arbejdede ved computeren, så i stedet gjorde jeg noget jeg længe har tænkt på. Jeg tog simpelthen i skoven, hihi. Det var super hyggeligt. Bare lille mig med kamera, underlag og sandwich op og afsted. Er lige kommet hjem, og kan godt mærke at der er begyndt at blive køligere udenfor, for mine fingre bevæger sig simpelthen så langsomt over tastaturet, haha.

Men nu sidder jeg og redigerer billeder. Det kan godt tage noget tid, og jeg vil simpelthen udgive dette indlæg hurtigst muligt, så I får kun lige et hurtigt billede. Selve billederne fra turen er ikke noget at prale af, virkelig, men stemningen er helt fantastisk - synes jeg.Og alligevel tog indlægget mig alt for lang tid at skrive og udgive, da billederne skulle loade på PS og så kom min far med en gave jeg skulle pakke ind til min mor.. Suk,

Undskyld for det lidt mærkelige indlæg, men er vist kommet lidt ud af bloggerytmen..
I får dog et indlæg senere om ferien, så keep updated!

xoxo Mille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar