07/08/2012

Nyt layout!

Hej!

Så fik jeg nyt design i sandfarver. Jeg kunne egentlig meget godt lide det andet, men fik bare så ofte at vide, at 'du virker som en nybegynder, pga. de blå farver. Det er nybegynder-farver'. Det synes jeg dog ikke! Jeg synes det er meget fordomsfuldt, og hver gang jeg fik det at vide, blev jeg så irriteret. Det giver ingen mening at sige, at en farve betyder noget. Jeg har blogget i tre-fire år efterhånden, så nybegynder er jeg ikke.

Men ja, det var grunden.

Headeren er oprindeligt ment som en midlertidig header. Jeg synes egentlig den er fin nok, men jeg ved ikke.. Jeg har ikke rigtig nogle nye, okay gode billeder af mig selv på denne her computer.


I dag står den på 'shopping' med Amalie. Jeg skal have købt wig, stof, mere stof, noget ler af en slags, en kæde + småting. I går spurgte jeg så mine forældre om de ville sponsorere lidt, da jeg selv købte stof til 430kr sidste gang selv. De spurgte hvad jeg synes var rimeligt, og jeg mente en tredjedel ville være fint, at de betalte. Men mine dejlige forældre rystede på hovedet og sagde, at de gerne ville betale halvdelen 

De kommende dage op til Genki vil nok primært bestå af syning. Derfor vil min blog også handle en del om syning de næste dage, men bare rolig! Har en masse nyt tøj jeg skal vise jer, og vi skal til koncert på fredag, grill torsdag, noget andet lørdag, så der kommer også andet!  

xoxo Mille.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes faktisk din header er super flot! :-)
  - www.linefrostnielsen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg endte også med at synes, at den var fin nok, sø overvejer at beholde den :-D

   Slet