27/08/2012

Life is hard

Hej!

Sidder her på lånt tid på værelset. Har sådan set ikke tid til at blogge. Sådan set. I går måtte jeg jo sige farvel til Cille. Det er jo altid sørgeligt, især når vi ikke ved hvornår vi ses igen.

Når vi nu er ved i går. EN MILLION GANGE TAK! Ved I hvor glade I har gjort mig? 130 sidevisninger og en masse kommentarer! Jeg er så lykkelig! Tusind tusind tak!

I morges kan de fleste nok nikke genkendende til, at vejret var forfærdeligt. Da jeg cyklede til skole fortrød jeg nærmest, at jeg ikke havde taget er halstørklæde på. Så jeg var godt klædt på. Da vi så cyklede afsted blev det varmere og jakken måtte af. Men det endte jo selvfølgelig med, at jeg var ved at gå til af hede. I må undskylde de forfærdelige billeder, men er ikke ligefrem rig på tid. Desværre.

Så jeg er kommet træt hjem efter 24km (+) cykeltur med alt for meget tøj på. Men vi havde det sjovt på Bakken! Der var nogle opgaver vi skulle løse, nogle i selve forlystelserne. Og selvfølgelig blev det mere pjat og lyst end opgaver, hehe.

Ellers fandt jeg ud af i morgen at jeg har pææænt mange lektier for. Vi fik udleveret en bog i fredags og jeg fik ikke lige opfattet, at vi skulle læse i den. Så bogen skal være færdig til på onsdag.. Hm.
Så jeg må hellere i gang. Desuden skal jeg også styrketræne inden træning i aften, og lige lave en ekstra omgang for mavsen og ryggen, da jeg ikke orkede dem i går. Jeg har slet slet ikke overskud til det.

Håber jeres dag har været god, og håber I nyder det dejlige vejr!

xoxo Mille

2 kommentarer: