12/07/2012

Som vejret dog skifter!

Hej!

Så sluttede campen jo i går. På en måde var det virkelig fedt, men på en måde var jeg jo også begyndt at nyde det. 'Mit' hold spillede finale, men da der var 1 sekund tilbage og vi var bagud med 3 point, fik jeg bolden på 3'er linjen, prøvede at skyde, men blev for det første ramt på armen af forsvaret og for det andet ramte jeg bare ikke. Så jeg brød sammen (typisk mig), men mit søde hold og de søde coaches sagde at alt var okay og at det var godt jeg skød og sådan ♥ Fik også lige et par krammere fra et par coaches, så det var jo et fint farvel. 

Ditte sov her, så vi fik snakket lidt om ugen, om at Ellen fik en 'coaches award' og Pauline fik prisen for 'udover at være en fantastisk spiller, er hun også positiv og hjælpsom både på og ude for banen. Hun er en man skal se op til og mange ønsker at være' osv osv osv, så hun fik en fin pokal med hjem. Så stolt, hahaJeg undskylder meget de forskellige størrelser! Men efter lidt tid, kunne jeg ikke indstille beskæringsstørrelsen, så billederne kunne ikke blive i den ønskede størrelse... Dumme photoshop.

Som mange af jer nok kan nikke genkendende til, har vejret i dag været forfærdeligt skiftende! I morges sol, så regn, så sol, så regn, lyn, torden og nu igen sol.

Men ja, ellers hedder det sommerhus i to uger, så der får jeg nok ikke blogget.

xoxo Mille.2 kommentarer:

  1. Du skal stole mere på dig selv!

    Fede billeder - vil give dig hundrede procent ret i det med vejret. Ikke særligt praktisk, det er aldrig til at vide, hvornår regntøjet skal tages i brug :-P

    SvarSlet