12/06/2012

Nicki Minaj koncerten

Hej!

Koncerten i går var for FEDEST, haha! Mega fed lyd, vildeste bas og fantastisk god stemning!
For at være helt ærlig havde jeg ikke forventet at hun kunne synge.. Men det kunne hun godt, hvilket jo var super fedt! Sceneshowet var super! Storskærmsbaggund (med billeder fra fx musikvideoer og tekst), røgsøjler, dansere og skiftende outfit fra sangerinden af. 

Cille og jeg stod forholdsvis tæt på, så når der ikke stod høje mennesker foran os, kunne vi se det meste, hehe.
På et tidspunkt, kastede hun nok sådan 10-20 (højst!) t-shirts ud til publikum. Lige pludselig fløj der bare en klump mod mig, og som den ninja jeg er (hehe) rækker jeg venstre hånd frem og griber den, mens jeg filmer med højre, haha! Jeg flækker så af grin, kigger ned på Cille, kigger op, kigger ned på Cille igen og bum, så står hun også med en t-shirt, som bogstaveligtalt var dumpet ned i hendes arme, haha <3


 GLADE PIGER
 GLADE PIGER

Hun er seriøst sej, haha! Elsker hendes accent..

Viser t-shirten i et outfit senere! Ooooog min cd er kommet <3


xoxo Mille.

7 kommentarer:

 1. Ej hvor nice! Ville godt have været derinde og se hende! men fedt at det var en god koncert! og hvor var i heldige at gribe en t-shirt!! :-)

  Jeg har lige lavet en give away, som måske er noget for dig :-) Man kan vinde et par nitteshorts og en sort clutch. Du kan deltage her: http://helene-feeling-fabulous.blogspot.dk/2012/06/its-give-away-time.html

  xxHelene

  SvarSlet
 2. DET VAR FOR VILDT!!! Et af vores bedste minder, efter min mening <3 Men vi har så mange gode
  - Næste gang tager vi til Jennifer Lopez! haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja!!

   Og det ville være fedt, haha!<3

   Slet
 3. Hvor fedt, at I var til koncert med hende. Jeg er dog ikke særlig vild med dine billeder, de er ikke i særlig god kvalitet.

  http://azencia.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det :-D

   Jeg undskylder da meget at billederne ikke lige passer ind efter din mening, men ærlig talt er der ikke meget at gøre når man står langt fra og kun har sin mobil til at tage billeder med. Prøv selv at smugle dit spejlrefleks med ind - jeg kan love dig for at det bliver konfiskeret.

   Slet
 4. Uhh nice! Det villa jeg også gerne have set:-) Og så med Lucy som opvarmning <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja!
   Jeps ;-) hun gjorde det også super, Lucy :-D

   Slet