15/05/2012

Ikke vigtigt indlæg

Ikke læs det, med mindre du bare vil overdænges med en lang tekst om at live er hårdt, haha. Seriøst. Vend om mens du kan.

Hej..

Nedern efter to hele dage hjemme, at finde ud af, at man har pææææænt mange lektier for alligevel. Skulle læse nogle sider i biologi, lave noget om noget i dansk, som jeg desuden ikke kan finde, og så bare lige 6 sider i matematik til på mandag. Og nå jo. Jeg har så kun i dag til at lave det. Der er så også kun lige 73 opgaver at løse (har så lavet et par af dem i forvejen - heldigvis!) og jeg er slet ikke klar i hovedet.
Er pænt groggy og har bare lyst til at sove, haha. Er helt væk. Seriøst.

Okay! Undskyld. Meget. Jeg skriver alt for meget, som der alligevel ikke er nogle, der gider læse. Det gær det ikke bedre at jeg konstant undskylder.jeg lyder seriøst som en af de der emo-bloggere. Jeg har desuden ikke noget imod emobloggere, jeg burde bare ikke være en af dem.

Altså, dem der der (no offence!!) altid skriver at livet er noget lort. Dem der altid er alt for sarkastiske, dem der ofte skriver når de er helt væk, stive, eller overtrætte. Sådan er jeg ikke. Håber jeg..

Undskyld!!! Tilgiv mig...Vil gerne være noget positiv her til slut!
Der er jo Göteborg her i morgen!! Så det bliver desværre ingen blogning før mandag, tænker jeg. +-. Glæder mig helt vildt, hehe :-D

Hvad skal I i jeres ferie?

xoxo Mille

2 kommentarer:

  1. Nyd lektierne mens du kan... Det bliver kun værre. ;)

    SvarSlet
  2. Ååååh ja :-( noget værre møg, haha..

    SvarSlet