08/05/2012

Camera Awesome!

Hej!

Som lovet; app-anbefalingen! Haha!
Appen hedder Camera Awsome!, eller blot Camera!

Jeg bruger den til at redigere mine billeder i (altså på mobilen), da det er simpelt og giver fine resultater. Den er ikke ligefrem professionel (ved ikke med den fulde version), men meget fin til simple redigeringer. I starten er det virkelig fedt at prøve de forskellige effekter, men efter lidt tid kan det godt gå hen og blive lidt kedeligt med de samme effekter om igen.

Den er meget let og overskuelig, med undtagelse af én ting. Det er let når man først ved hvordan man skal gøre det, men i starten er det lidt forvirrende. Det, jeg snakker om, er, hvordan man tilføjer billeder man allerede har i sit normale kamera album.
Det gør man ved, at være ude i selve appens kameraalbum og trykke på det lille "+" i højre nederste hjørne, hvis man kan se det på billede 1.

Man kan også tage billeder på selve appen, det gør den automatisk når du åbner den. Den tilføjer også automatisk en effekt fra start. Den kan du selvfølgelig ændre senere. (billede 2)

Billede 3 viser de forskellige gratis effekter. Én ting er de effekter, der vises, men der er også filtre og rammer.

Det lidt mere professionelle vises på billede 4. Der kan ikke lige altid ændres i det man vil, men der er da noget man selv kan justere lidt ved.

Appen er gratis og kan findes på AppStore. Hver gang du tager et billede med appen, lægger den det automatisk ind i din kamerarulle (dig ikke det redigerede billede, det skal du gemme manuelt).

Håber I kan bruge det til noget, hihi.

xoxo Mille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar