20/04/2012

Den fredag blev lige hevet ned

Hej.

At møde kl. 10 er ikke dårligt! Slet ikke! At have matematik i to lektioner hvor man ikke laver noget er også fedt! Så skulle man vel tro at hjemkundskab også er fedt.. Ikke når man har vikaren Jonas.. Jeg har bare så meget at fortælle!!

Okay. Vi er jo mange der har haft ham før, så vi kendte ham. Selvfølgelig begyndte han at råbe af os med det samme, rette på og og overvåge os. Vores ret var hurtig færdig, så da vi havde spist begyndte vi at skruppe amaturerne (der er vist 10). Så blev vi straks sat i gang med at gøre begge kogeøer rene, også skufferne - indvendigt og udvendigt.

Da vi så havde gjort det, gik vi ned til vores normale lærer og sagde at vi var færdige og at det var virkelig irriterende at drengene blev ved med at vrænge til os, at vi ikke lavede noget. Seriøst, de brugte halvdelen af tiden på at brokke sig over at det var dem der lavede det hele og at vi ikke lavede noget som helst. Vores lærer siger så, at vi bare skal tørre spisebordet af og sætte stolene op, og så ville vi have fri.

Men det mente Jonas selvfølgelig ikke, for han 'havde fuldkommen styr på hvem der havde lavet mest' og det var åbenbart klart ikke os. Så vi skulle feje bagerst i lokalet og lægge vasketøj sammen - og så ville vi have fri, sagde vores lærer.
Men selvfølgelig skulle Jonas blande sig, så drengene skulle gå før os (under store råb om, at de var de bedste og tag en tudekiks og sådan) og så kunne vi gå..

Men nej, guess what, Jonas begyndte at råbe om hvem der havde fejet i forlokalet og at det var for dårligt, så han satte mig til at feje, fordi jeg sagde at der ikke var nogen der havde fejet der. Så jeg skulle feje sammen med Asse - en halv time efter at vi burde have fået fri. så da vi går hen for at sige god weekend til vores normale lærer, spørger han med den der alt for søde stemme: "Er I færdige" og jeg svarer tilbage i samme tonefald: "Ja det er vi" og går.

Undskyld det blev sådan et laaaangt og kedeligt indlæg! Men jeg skulle virkelig ud med det..

xoxo Mille

1 kommentar:

  1. Jeg hader når lærer bitcher med en og når drenge bare er idioter...

    SvarSlet