10/04/2012

Aarhus Basketball Festival

AARHUS BASKETBALL FESTIVAL 2012
Fantastisk tur! Det er et.. ikke helt lille stævne, men med gode chancer.
Vi vågnede, Ditte og jeg, kl.. hvad, lidt over 5? Så pakkede vi og mødtes med de andre på stationen kl. halv 7! Aaalt for tidligt. Nå, men vi skulle køre i to biler, en hvor der kunne være 7, og en hvor der kunne være 5. Så det passede jo meget fint, da vi var 10 spillere og en holdleder og en coach.
Bilturen derop var virkelig sjov! Jeg var i den lille bil, og vi fik da skrålet, snakket om traktorer, kommet med fantastiske scorereplikker (om traktorer..) og helt sikkert drevet vores coach, Jens, til vanvid, haha!

På færgen var vi alle sammen, og hold som vi er, sad vi alle 10 ved 1 bord beregnet til 4 mennesker.. hehe.
Vi blev indlejret i et hyggeligt klasselokale, men vi kunne kun gøre os klar i en halv time højst, da vi skulle spille kamp. Når vi ikke spillede, daffede vi enten rundt i hallerne, var på værelset, eller så nogle andre spille.Sarah lærte mig at lave franske fletninger! Den jeg lavede på Lille er jeg ret stolt af..


Vi spillede faktisk ret godt, ikke for at blære mig eller noget. Vi vandt over Horsens, Hvidovre, Herlev, Soldrød og nogle spandauere fra Tyskland.. De hed vist Spandau eller sådan.. Det eneste hold vi tabte til, var Norway East.. Med 6 point. Alligevel gik vi til finalen, men tabte så desværre igen over norge-menneskerne (ikke nordmænd, norskere eller noget andet. Norge-mennesker) - men det blev jo alligevel til...En flot sølvmedalje! Heh.
Vi er alle stolte ♥
Så blev jeg sat på et tog tilbage til Fanø, da min lillesøster jo havde fødselsdag.

xoxo Mille.

2 kommentarer: