23/01/2012

Fantastiske blogs

Hej! Jeg synes lige at jeg ville vise og fortælle jer fantastiske 6 faste læsere om de blogs jeg læser fast :D
(ingen rækkefølge!)
Cille: Det er jo en fantastisk blog jeg elsker at læse! Der er massere af dejlige billeder, godt tekst og et fint simpelt layout. Jeg elsker afvekslingen i indlæggene.

Mia: Endelig startede Mia med at blogge! Det tog sin tid, hva'? Mia, vi savner dine fantastiske billeder :-( okay, man kan nok ikke sige vildt meget alligevel på kun 2 indlæg, men ja.

Amalie: Random girl. Virkelig sære indlæg, men ja, nu kan jeg jo følge med i dit liv?;-) Amalie jeg savner også billeder fra dig. Men de kommer sikkert.. hvis Linea gider.

Line: Så følger jeg også dig og dit liv. De billeder du har er super fine. Jeg ved jo du har et fedt kamera, så vis dine billeder! God tekst.

Sarah og Laura: Jeg ved faktisk ikke hvad jeg kan lide ved jeres blog, men jeg kan bare lide den.. Ja.

Olga: Først vil jeg lige sige at jeg ELSKER headeren! Ved ikke lige hvorfor.. Nå, men jeg synes at der er fin tekst og fine billeder.

Hvilke blogger følger du?

xoxo Mille:

Jeg synes ikke helt det er fair at sætte denne under anmeldelser.. For det er ikke en anmeldelse, men bare en forklaring. Men nu ligger den altså der alligevel.

3 kommentarer:

 1. Er jeg sær og random? O.O' jeg skriver da bare det der lige falder mig ind og det er da en vigtig del af mit liv XD desuden kommer der sikkert snart en masse billeder af paperchildren for jeg tog mig sammen ;) men du har ret i at jeg skal tage nogle flere billeder af min cosplays x.x

  SvarSlet
 2. Ååårh hvor er du sød <3 Tusind tak, kan kun sige i lige måde. Så dejligt du er begyndt at blogge igen!!
  Og jeg savner diiiiiiiiiiig :-(

  SvarSlet
 3. Synes ikke du kan være bekendt at hentyde til, at jeg er langsom :-(
  Ej, gas! Er glad for at jeg har fået taget mig sammen.. Og at du har igen :-p <3

  SvarSlet