13.03.2013

Like the clouds above me

Hej!

Hele dagen har jeg været øm i hele kroppen efter styrketræning i går. Vores træner gav os nogle nye øvelser og fik os til at tage flere kilo end normalt, så især mine arme smerter helt vildt. Min plan var at komme ud at løbe i dag, men som de fleste nok kan nikke irriteret til, er det jo begyndt at sne igen. Ikke bare lidt, men her er der faldet næsten 10 cm, og jeg var ikke i humør til en snetur. Så i stedet blev det til Blogilates cardio-øvelser + lidt styrketræning. Det var en meget fed måde lige at få gennemtævet kroppen på!



Som I nok kan høre, er planerne ikke lige blevet fulgt. Asse var syg i dag, så der var ikke seriehygge. Der bliver heller ikke helt det photoshoot jeg havde regnet med i morgen. Havde glemt alt om galla! Det er i morgen. I stedet for photoshoot med Sofie, gør jeg mig klar med hende og to andre, smukke piger. De er med på, at jeg tager kameraet med, så lidt shoot får jeg alligevel! Jeg kan ikke love, at billederne bliver vist her, på bloggen, da jeg ikke ved om de har det okay med, at billederne bliver lagt ud på internettet. Men jeg håber da :-)
Ellers har jeg et anderledes selvportræt-shoot i tankerne. Jeg må lige se, hvornår jeg får tid, men det bliver vildt sjovt!

xoxo Mille.

1 kommentar: